Спортна зала „Никола Станчев“

Спортна зала „Никола Станчев“

Информация за обекта:

  • Работно време: От 01.08. до 01.09.23г. / понеделник - петък от 12:00 до 21:00 часа / събота и неделя почивни дни
  • тел. 0889 20 08 80, Спас Гълев
  • Адрес: к-с „Меден Рудник", зона А
  • Координати: 42.4612011,27.41331

Ценова листа

Виж тук

Спортна зала „Никола Станчев“ е открита през 2009 г. като част от активните действия на Община Бургас през последните години по посока на подобряване на възможностите за спорт в града. Намира се в най-големия бургаски жилищен квартал - „Меден рудник“ до Билла 514 Работи целогодишно и е отворена за посещения от деца, младежи, хора в активна възраст – както спортисти, така и любители.

Залата носи името на легендарния български борец, родом от бургаското село Твърдица, който е и първият златен олимпийски медалист на България.

Спортният комплекс включва многофункционална голяма зала, комбинирана за различни видове спорт която е с размери 49 м. дължина / 28 м. ширина / 14 м. височина и малка зала, която е с размери 13,60 м. дължина / 12 м ширина / 9 м. височина. Капацитетът на седящите места в основната зала е 150.

В голямата зала се практикува : хандбал, баскетбол, волейбол, футбол, бадминтон, тенис на корт, тенис на маса.

Освен тренировъчен процес , могат да се провеждат много ученически и юношески турнири, както и международният турнир по борба „Никола Станчев“, благотворителни и други мероприятия на община Бургас )

В малката зала, се практикуват различни занимания – борба, художествена гимнастика, спортни танци, народни танци, айкидо, киокошин – карате, детска танцова школа, балет.

Малката зала се използва за тренировки на спортисти или обучение на любители.

Спортните клубове, които използват СЗ „ Никола Станчев„запазват часове за провеждане на тренировки , както и за предстоящи събития с предварително изготвен график всеки месец до ръководителя на обекта.

Към залата има детска площадка на открито. Площадката за игра е устроена в зависимост от предназначената възрастова група (3 - 12 год.). Има два вход/изход и е оборудвана със спортни съоръжения - пързалка, катерушки, люлки и т.н. В близост до детска площадка е изградена и фитнес площадка на открито, с фитнес уреди.

Свали график голяма зала
Свали график малка зала
Правилник за вътрешен ред


Галерия снимки

Разглеждания: 496
Назад към всички